Nyheder

Det er med glæde, at jeg nu kan fortælle, at jeg pr 1. november 2023 har etableret Nyekjær Food Consult ApS efter, at jeg i foråret stoppede hos QMS-Consult efter mere end 21 år som indehaver og senere som direktør.

Nyekjær Food Consult vil rådgive og holde kurser i fødevaresikkerhed og kvalitet for virksomheder indenfor fødevarekæden. Fokus er på rådgivning, virksomhedsspecifikke og åbne kurser og outsourcing/interim support. Outsourcing og interim support kunne være opgaver som kvalitetsafdelingen i en periode ikke har ressourcer til, f.eks. intern audit.

Nyekjær Food Consult vil tilbyde skræddersyede og resultatskabende løsninger til billigere priser end andre kendte rådgivningsvirksomheder.

Vi har et netværk med andre konsulenter, så vi sikrer, at vi altid har ressourcerne til at hjælpe vores kunder.

Som introduktion tilbyder vi de første 10 kunder, der booker et virksomhedsspecifikt kursus, et kursus til en pris på kr. 13.500 excl moms per kursusdag.

De første 10 kunder, der køber vores klippekort bestående af 30 timers support, som kan anvendes til rådgivning, kurser og outsourcing, til en pris på 29.700 kr excl moms.

Endelig tilbyder vi klippekort exclusive, der omfatter køb af 100 timer. Dette klippekort er målrettet de virksomheder, der søger partnerskab med Nyekjær Food Consult. Ved køb af dette klippekort kan kunden sikre sig, at vi kun servicerer denne kunde indenfor kundens branche (kurser er dog ikke omfattet). Vi giver en introduktionspris på klippekort exclusive til de første 3 kunder til en pris på 81.000 kr excl moms.

Vi glæder os til at møde jer.