FSSC 22000 kursus – version 6 for fødevare- og emballagevirksomheder
Målgruppe: Personer i fødevare- og emballageindustrien, der arbejder med fødevaresikkerhedssystemet,
og som skal sikre, at FSSC 22000 er effektivt indført på virksomheden.
Indhold: Kravene i schemet, herunder ISO 22000 og ISO/TS 22002 gennemgås overordnet. Svære krav
gennemgås specifikt i forhold til tolkning og forståelse, så det sikres, at deltagerne ved, hvad der kræves, så
kravene bliver effektivt indført i virksomheden. Deltagernes specifikke spørgsmål og vanskeligheder vil blive
inddraget på kurset, så det lærte, kan anvendes i det praktiske arbejde. FSSC's krav til graduering, afvigelser
og håndtering af afvigelser vil også blive gennemgået.
Varighed: 1 dag
Tidspunkt: 28. maj 2024
Tilmeldingsfrist: 30 dage før kursusstart
Sted: Hotel Horisont, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N
Pris: 3.400 kr excl moms
Tilmelding på hny@nfconsult.dk