Kursus i Intern audit
Målgruppe: Personer i fødevare-, emballage eller foderindustrien, der skal gennemføre interne audits på
deres virksomhed i henhold til deres fødevaresikkerheds- og/eller kvalitetscertificering, f.eks BRC, IFS eller
FSSC 22000.
Indhold: Deltagerne lærer at planlægge, gennemføre, rapportere og følge op på en intern audit, så det
sikres at audit er effektiv og resultatskabende for virksomheden. Kurset tager udgangspunkt i de
anerkendte fødevaresikkerheds- og kvalitetsstandarders krav til intern audit. Kurset fokuserer på praktiske
øvelser, så deltagerne kan inddrage egne erfaringer.
Deltagerne lærer at planlægge og udarbejde skræddersyede tjeklister, og trænes i svære auditsituationer.
Herunder trænes i auditteknikker (procesaudits, værdiskabende audits), auditors rolle under audit og
effektiv spørgeteknik. Rapporteringsteknik gennemgås, så den bliver enkel og effektiv og i
overensstemmelse med de kendte standarder.
Varighed: 2 dage
Tidspunkt: 5.-6. marts, 11.-12. juni og 29.-30. oktober 2024
Tilmeldingsfrist: 30 dage før kursusstart
Sted: Hotel Horisont, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N
Pris: 6.800 kr excl. moms
Tilmelding på hny@nfconsult.dk